kurkusek.blogg.se

Ungdomssektionens styrelse i Kumla Ridklubb kommer här uppdatera om vad som kommer hända och ske för klubbens medlemmar. Håll koll!

Planerade aktiviteter i sommar

 I sommar har vi planerat in detta;

- Vi har bokat Svante Johansson som kommer och har träning den 21 maj, mer info om detta finns redan ute på vår blogg i separat inlägg, fb och på klubbens hemsidan. Är du intresserad så kika gärna in där!
 
- Även en myskväll kommer ordnas redan nu den 18 maj, kom och umgås med oss och få en grym kväll med härliga skratt och även tacos till kvällsmat. Info även här finns på vår blogg i separat inlägg, fb och på klubbens hemsida! Fler myskvällar kommer ordnas under sommaren så håll koll.
 
- Vi ska försöka ordna en pay and jump i juli och hoppas att det finns några frilvilliga som vill hjälpa oss som funktionärer så att det går att genomföra, datum är ej spikat då vi måste kolla över hur övriga tävlingsterminen ser ut. Men kom gärna med förslag på ett bra datum och även gärna ifall du vill hjälpa oss och göra en insats under dagen som funktionär! Vi uppskattar all hjälp!
 
- Vi kommer även ta med våra yngre medlemmar till det nya badhuset för att umgås utanför ridhuset och stallarna. Mer info kommer när det närmar sig.
 
- Vi har även ett litet hemlig uppdrag än så länge, men som vi hoppas på att kunna genomföra under sommaren för alla våra klubbmedlemmar, mer om detta kommer så fort allt är spikat och klart!
 
När ni ska ut och tävla får ni gärna skriva det till oss, gör vi inget speciellt eller inte tävlar själva så kanske vi har möjligheten att komma dit och heja lite extra!!
 

Har du något förslag på vad du vill ska hända så tveka inte att skicka iväg ett mejl, skriva på vår fb sida, lämna en kommentar här eller komma fram personligen ifall du ser oss någonstans. Vi tar emot alla tankar och funderingar och vem vet, din tanke kanske vi redan planerat och då kan du hjälpa oss att få just den aktiviteten ännu bättre genom att komma med dina idéer!
 

Höst och vinterplaneringen kommer inom kort i stora drag då den är svår att fastställa redan nu!
 
Rid väl / Styrelsen Usek
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: